Crowdfunding

Zoals je ondertussen al kon lezen is Johan een vriend van me, we kennen elkaar al sinds de filmacademie. Samen werken lukt ons, op dezelfde creatieve golflengte zitten en met feedback kunnen omgaan is daarbij belangrijk.

Johan is ondertussen een crowdfunding begonnen voor zijn boek "Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk", een boek dat hij ditmaal samen schijft met Martin Muster, die tevens voor de illustraties zorgt.

Crowdfunding is een nieuwe geldophaalvorm geworden waar de artiest niet meer afhankelijk is van een ja of neen subsidiegewijs (ook al blijft dit een erg belangrijk aandeel in het zoeken naar geld) of een rijke gestorven tante, maar beroep kan doen op de hulp van zijn online buur.
 

Een mooi kanaal waar ook veel werk bij komt kijken. Het is hierbij erg belangrijk regelmatig te updaten, veel zelf te doen wat het productionele betreft en de "funders" correct op de hoogte te houden. Niet te min, een kans om zo vanuit je eigen visie en vermogen een creatief (of sociaal) project op te starten.













Reacties

Populaire posts

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *