Twijfel mag



Dag 3
Epiloog nalezen, corrigeren en dan van het begin van ons verhaal terug alles nalezen, 208 Word bladzijden en 5783 woorden lang. Niet te lang want zelfs na vele malen herlezen neemt het me mee en is het verrassend om te lezen waar wie nog enige veranderingen aanbracht, hoe dit al dan niet samenvalt en hoe een nieuwe ingeving je verhaal weer een extra boost geeft.
Een geruststelling is het te merken dat ik even de tijd vergeet en iedere scène je toch weer meeneemt in het verhaal van Maikel en Joanna, dan zit het wel goed. Als je te lang aarzelt of twijfelt bij een fragment weet je dat er nog iets ontbreekt en er nog ergens aan gewerkt moet worden. In dit geval is twijfel een goede waardemeter en helpt het je verder te denken en oplossingen te zoeken tot je aanvoelt dat je het los kan laten. Zo zet je stap voor stap verder tot het verhaal af is.

In de late namiddag nog eens de beatsheet van ons filmscript "Jasper" overlopen ter voorbereiding van de meeting met onze producente, zij die al van in’t begin achter ons project stond. Een leuke en smakelijke meeting in de mooiste Colmar van Brussel.
Uit haar feedback blijkt dat bijkomende research toch nog steeds erg belangrijk is, checken of wat we schreven echt wel aansluit bij de leefwereld van de jongeren in ons filmverhaal. Contact met Wel Jong Niet Hetero zou ons hierbij kunnen verder helpen en mensen die ergens te maken kunnen hebben met de thema's van ons verhaal. Ons laten inspireren door hun verhalen. Ons verhaal staat er, maar het is waar, hoe authentieker hoe beter.

We weten wat ons te doen staat en hebben nog een extra producent of een heel goede productieleider nodig, zodat het echt kan beginnen.

Reacties

Populaire posts

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *