Stay low key



Dag 3 – zaterdag
Die voormiddag  waren er nog eens groep sessies, morgen zouden er ook individuele sessies zijn.
De vele vragen zetten je steeds meer aan het denken.
Misschien dat we best Jasper weer in een normale familie plaatsen en het probleem van Roderik niet zijn outing is, maar de tirannie die zijn broer op hem uitoefent. Steeds worden de dingen duidelijker.

Ook moeten we het innerlijk conflict van Jasper beter uitwerken. Dat was in de nieuwe versie een beetje weggevallen en mag er nu terug in. Hij mag dus complexer.Duidelijker wordt dat we meer low-key moeten blijven. Dat de jongens grote drugsdeals doen is wat onwaarschijnlijk en zou er dan eerder een thriller van maken in plaats van een verhaal over Jasper en Roderik die zichzelf leren kennen. Zonder al te grote externe conflicten.

The more normal the situation is, the more recognizable it will be.
Back to basics dus.

We keken in de late namiddag de docu Everyday Rebellion. Arman Riahi, één van de makers zit bij ons in de groep. Samen met zijn broer presenteerde hij de film en gaf uitleg over het project, een cross-media project met eigen levendige website, platform en zelfs app. Een documentaire met een duidelijke boodschap die ook nog eens goed gemaakt is en zich op diverse mediale niveaus afspeelt.

Reacties

Populaire posts

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *