Wandelen en werken


Een mooie scène uitwerken tussen twee personages die elkaar naar het leven staan maar het niet uitspreken, elkaar plagen, verleiden en zoeken naar een uitweg. Fijn om er weer helemaal in te kunnen gaan. En als ik vastzat dan maak ik altijd een wandelingetje. Frisse lucht zorgt voor extra inspiratie, zo ook nu.

In de namiddag kon ik weer verder, tot het tijd was om te stoppen en te focussen op andere praktische zaken. Zoals het zoveelste dossier, ditmaal om een studiebeurs aan te vragen zodat we onze selectie voor het Sources avontuur ook daadwerkelijk kunnen betalen. Daarna kleine afspraken:  een mail voor de boekendag, onze aanpak, de workshops die we gaan geven, die dingen dus. Tot het avond was, de honger de kop opstak en we de week afsloten met een glaasje porto.
We keken ook nog naar de pilot van een nieuwe Canadese reeks ‘The Strain’ over een vampiervirus dat via een vliegtuig het land inkomt. Matig tot slecht geacteerd, ongeloofwaardige reacties en vreselijk expliciete scènes om ook de horrorliefhebber iets te gunnen. Niets voor mij dus.
Nu slapen, morgen fietsen en erna weer werken.

Reacties

Populaire posts

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *